VIDEO: Donny Roelvink overreden door Hummer – donny roelvink overreden door beste vriend

Op Instagram vertelt hij wat er gebeurde. “Bij het maken van een video ben ik onder een auto terechtgekomen. Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde, een paar minuten later werd ik wakker in de ambulance”, aldus de 24-jarige influencer. “Wonder boven wonder ben ik niet in levensgevaar geweest, maar ben wel enorm geschrokken.”

Per ongeluk op het gas
“Donny zijn hele leven is Instagram”, vertelt vader Dries Roelvink over het ongeluk. “Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman.” In het filmpje wordt Coleman gefilmd vanuit een Hummer terwijl hij met een halter in zijn nek op straat ‘walking lunges’ doet.

Donny en zijn vrienden draaiden het filmpje maandagavond in Hilversum. Tijdens het draaien trapte de vriend die de Hummer reed per ongeluk het gaspedaal in, in plaats van de rem. Daardoor werd Donny geraakt door de wagen. “Hij mag gelukkig zijn dat het een Hummer was”, aldus Dries. “Er zit flink wat ruimte onder de auto. Dat is zijn geluk geweest.” Uit een hersenscan is gebleken dat hij geen hersenletsel aan het ongeluk overhoudt.

Leave a Comment

x
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro